Companii

EcoNews ZF

EcoNews ZF
23.03.2022, 00:04 130

♦ Simtel Team, companie românească de inginerie şi tehnologie listată pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti sub simbolul SMTL, va proiecta şi construi aproximativ 30.000 de panouri fotovoltaice ce vor fi instalate pe 11 clădiri din cadrul parcului industrial CTPark Bucharest West, al dezvoltatorului de spaţii industriale şi logistice CTP România. Panourile vor avea o putere instalată de 11 MWp.

♦ Asociaţia Viitor Plus, prin programul de împădurire „Adoptă un copac“, organizează pe 26 martie 2022 un eveniment de plantare de copaci cu voluntari, în cadrul campaniei naţionale „România plantează pentru mâine“, în comuna Breasta din judeţul Dolj. Programul „Adoptă un copac“ a pornit în 2008, ca iniţiativă a asociaţiei Viitor Plus, iar până acum a contribuit la plantarea a 131 de hectare prin implicarea a peste 16.000 de voluntari în 15 comunităţi din mai multe judeţe din sudul ţării afectate grav de efectele schimbărilor climatice.

♦ Antreprenorul Omer Susli, proprietarul reţelei de magazine cu decoraţiuni pentru casă Homelux şi al mai altor businessuri în producţie şi logistică, vrea să instaleze 50 MW de energie solară şi eoliană pentru consumul propriu al afacerilor sale în zona Dobrogea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro