Companii

Enayati Medical City, fondat de medicul Wargha Enayati, afaceri mai mari cu 46% în T1/2024: „Ne extindem în nordul Capitalei şi am deschis o policlinică în Băneasa“. Oraşul medical ţinteşte afaceri de 60 de milioane de euro până la final de an.

Wargha Enayati, fondatorul oraşului medical Enayati Medical City

Wargha Enayati, fondatorul oraşului medical Enayati Medical City

Autor: Mirabela Tiron

20.05.2024, 09:00 78

Enayati deschide policlinica pe bulevardul Ion Ionescu de la Brad 5b din Băneasa, în clădirea în care se află şi policlinica Regina Maria Băneasa

Oraşul medical Enayati Medical City, cea mai mare investiţie greenfield de pe piaţa serviciilor private de sănătate, realizată de medi­cul cardiolog Wargha Enayati, a finalizat primul trimestru cu afaceri mai mari cu 46% iar până la final de an estimează afaceri de 60 de milioane de euro. Mai mult, targetul este ca până la finalul lui 2026 să atingă afaceri de 80 mil. euro.

„În urmă cu trei ani, când am deschis Enayati Medical City, am pus un pariu cu sistemul de sănă­tate din România că primul oraş medical va avea creşteri susţinute şi accelerate până când îşi va atinge maturitatea. Practic, în 2024, ne apropiem de atingerea acestui po­tenţial de creştere şi ne consolidăm poziţia pe piaţa serviciilor medicale dedicate bolnavilor cu patologii complexe care au nevoie de îngrijire pe termen lung, dar şi de recuperare în acelaşi timp“, a declarat Wargha Enayati, fondatorul oraşului medical Enayati Medical City.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro