Energie

Agenda ZF Power Summit '13

Agenda ZF Power Summit '13

Autor: Alexandru Matei

26.02.2013, 16:20 449

Evenimentul îşi propune să se transforme într-o platformă reală de discuţii prin intermediul unui format nou bazat în primul rând pe dialogul direct cu invitaţii şi nu pe prezentări reci.

Descărcaţi de aici agenda evenimentului

Odată cu organizarea acestui eveniment, miercuri 27 februarie, ZF va lansa şi a doua ediţie a anuarului ZF Energie. În ediţia de anul acesta veţi găsi interviuri cu cei mai importanţi jucători din industrie, dosare despre antreprenorii din energie, statistici despre evoluţia pieţelor de petrol, gaze şi energie electrică, date la zi despre proiectele eoliene sau de energie solară. Totodată, anuarul îi prezintă pe cei mai mari jucători din pieţele de petrol, gaze şi energie, face un rezumat al celor mai importante momente din industrie de anul trecut, dar şi o trecere în revistă a evenimentelor care sunt de urmărit anul acesta, atât la nivel local, cât şi internaţional. Marile tranzacţii din energie din 2012, dar şi avocaţii care cunosc cel mai bine acest business sunt prezentaţi în noua ediţie a anuarului ZF Energie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO