Energie

Electrica vrea să-şi împrospăteze conducerea: caută director juridic, de marketing sau de proiecte strategice

Electrica vrea să-şi împrospăteze conducerea: caută...

Autor: Roxana Petrescu

31.01.2017, 00:05 611

Electrica, cel mai mare jucător din domeniul distribuţiei şi furnizării de energie electrică, caută director de departament de proiecte strategice, şef de marketing, dar şi director juridic, în contextul în care încă de  anul trecut compania a demarat un adevărat proces de împrospătare a echipei de management începand chiar cu directorul general.

Potrivit unor anunţuri puse pe site-ul companiei, în acest moment se caută director de departament proiecte strategice, director pentru divizia juridică şi de control, director de marketing, dezvoltare produse şi portofoliu, consilier juridic, dar şi specialist în zona de reglementare.

"Electrica S.A. derulează un program de transformare şi caută să angajeze profesionişti de înalt nivel pentru o serie de roluri critice pentru organizaţie, vacante de la 01.02.2017. Procesul de selecţie va fi derulat în deplină confidenţialitate de către Electrica SA cu sprijinul Pedersen & Partners, firma de executive search care va evalua competenţele candidaţilor selec­taţi", se mai arată pe site-ul companiei, unde se precizează că CV-urile pot fi trimise inclusiv în cursul zilei de maine.

Noul anunţ de recrutare vine în contextul în care anul trecut compania a lansat procese de selecţie pentru funcţiile de director de operaţiuni, resurse umane şi de IT&C. Compania nu a comunicat deocamdată dacă a şi identificat persoa­nele potrivite.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO