Energie

Fostul secretar de stat Manuel Costescu a demisionat din consiliul de supraveghere al Transelectrica

Fostul secretar de stat Manuel Costescu a demisionat din...

Autor: Liviu Popescu

14.12.2016, 17:19 366

Fostul secretar de stat Manuel Costescu a demisionat din consiliul de supraveghere al Transelectrica (TEL) din care făcea parte din august 2016, potrivit unui raport pe bursă. 

Poziţia de membru în consiliul companiei de stat era remunerată cu 32.700 de lei anual (2.725 de lei lunar), potrivit declaraţiei de avere a actualilor membri din consiliul Transelectrica.

El era din februarie 2016 Secretar de Stat la Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri, responsabil pentru Comerţ exterior şi Investiţii străine.

Manuel Costescu are o experienţă profesională de peste 17 ani în audit şi risk management, banking, companii de consultanţă - McKinsey, The Brattle Group. 

Deţine un MBA obţinut în anul 2005 la Institutul de Tehnologie - MIT Sloan School of Management Cambridge. A oinut Diploma de licenţă în economie la Brandeis University în anul 1999, iar în anul 2005 a absolvit un Master în Economie la Harvard University –Kennedy School of Government, Cambridge- MPA Dezvoltare internaţională.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO