Energie

Optimism în 2016: majoritatea antreprenorilor din energie cred că businessul lor va creşte. Pieţele îşi revin

Optimism în 2016: majoritatea antreprenorilor din...

Autor: Roxana Petrescu

18.05.2016, 00:00 435

Cei mai puternici antreprenori din energie mizează pe afaceri în creştere în 2016, majoritatea având planuri de extindere pe pieţele pe care şi-au construit businessurile, precum şi idei de  diversificare a activităţilor.

Tinmar Ind, cel mai mare fur­nizor privat de energie din Ro­mânia, controlat de omul de afaceri Augustin Oancea, crede că anul acesta va ajunge la o cifră de afaceri de 3,5 miliarde de lei, cu 10% mai mare comparativ cu cea de anul trecut. Estimările pozitive lansate de compania care a devenit cel mai puternic business antreprenorial din domeniul energetic vin în contextul în care Tinmar Ind a anunţat încă de la începutul acestui an că vrea să intre pe zona de furnizare a energiei către consumatorii casnici, dar să-şi şi consolideze poziţia pe pieţele externe.

Oscar Downstream, cea mai mare com­panie petrolieră independentă, activă pe segmentul de clienţi comerciali, controlată de omul de afaceri Alin Niculae, a terminat anul cu un business de 430 de milioane de euro (1,9 miliarde de lei) şi mizează pe un 2016 mai bun în contextul în care firma îşi continuă extinderea, potrivit celor mai recente informaţii furnizate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO