Energie

​Răzvan Nicolescu, Deloitte România: Văd în România o oportunitate de relansare pentru industria de îngrăşăminte

​Răzvan Nicolescu, Deloitte România: Văd în...

Autor: Georgiana Mihalache

20.02.2017, 14:27 698

Industria de îngrăşăminte reprezintă una dintre cele mai mari oportunităţi pentru România, iar renunţarea la biomasă ar fi ,,o greşeală”, consideră Răzvan Nicolescu, executive lead adviser on energy/sustenability, Deloitte România, invitat la conferinţa Power Summit 2017.

,,Trebuie să fie un sistem corect pentru că la ţiţei nu se pune problema dacă avem sau nu piaţă. Va exista piaţă pentru că altfel nu ar lua decizia de investire. La gaz natural ne îndreptăm către un preţ din ce în ce mai aliniat la un preţ din regiune. Văd în România o oportunitate de relansare pentru industria de îngrăşăminte”, a spus Răzvan Nicolescu.

Alte declaraţii ale lui Răzvan Nicolescu:

,,Italia este una dintre puţinele ţări cu care ne putem compara. Trebuie să fim transparenţi şi echilibraţi. Ar fi important ca sistemul să capteze şi volabilitatea. Susţin un sistem care să capteze fluctuaţiile şi s-ar potrivi situaţiei din România”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO