Companii

Expert HR Insider: Dorinţa angajaţilor de a-şi schimba locul de muncă ţine piaţa muncii „în priză“

Expert HR Insider: Dorinţa angajaţilor de a-şi schimba...

Autor: Corina Mirea

23.12.2013, 00:06 211
Orice angajat care simte că res­ponsa­bilităţile zilnice de la birou nu îl mai reprezintă ar trebui să ia în calcul schimbarea locului de muncă pentru a nu se plafona, este de părere Monica Băluţă, directorul de resurse umane al celui mai mare operator de servicii me­dicale private de pe plan local MedLife, care are peste 2.500 de angajaţi.
 
„Mobilitatea angajaţilor este cea care dinamizează piaţa forţei de muncă. Noi abordăm cu maximă seriozitate solicitările colegilor în privinţa unei schimbări (pe orizontală sau pe verticală). Exista însă şi situaţii în care o promovare în interiorul companiei într-un timp scurt nu este posibilă şi atunci, cu părere de rău, angajaţii sunt lăsaţi să plece“, spune Monica Băluţă, răspunzând la un set de întrebări transmise de către ZFCorporate către experţii în resurse umane care au participat anul acesta la dezbaterile HR Insider. Ajuns la şapte ediţii în 2013, HR Insider este un eve­ni­ment prin care periodic se organi­zează întâlniri cu experţi în domeniul HR pentru a discuta pe marginea celor mai importante teme din acest sector, realizat sub umbrela ZF Corporate, platforma online de ştiri cu plată a ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO