Companii

Fabrica Continental din Timişoara a produs anvelopa cu numărul 200 de milioane

Fabrica Continental din Timişoara a produs anvelopa cu...

Autor: Adriana Mit, Mediafax

07.09.2017, 14:42 551

Potrivit unui comunicat transmis de compania Continental, joi se sărbătoreşte producerea anvelopei cu numărul 200 de milioane în fabrica din Timişoara.

”Am evoluat mult în aceşti 17 ani de producţie. Am început ca o fabrică de tip greenfield, am produs prima anvelopă în octombrie 2000, iar acum suntem una din cele mai mari fabrici de anvelope din Continental. Obiectivul nostru este să creştem constant producţia de anvelope premium şi Ultra High Performance (de înaltă performanţă), care sunt mai complexe şi necesită un nivel foarte înalt de expertiză”, a declarat directorul general al Continental Anvelope Timişoara, Sorin Samonid.

Potrivit reprezentanţilor Continental, anvelopele produse în fabrica din Timişoara contribuie la strategia “Vision Zero” a companiei. Astfel, Continental şi-a setat un obiectiv ce trebuie realizat în trei etape succesive: evoluarea de la cei mai buni în frânare la zero accidente fatale, zero accidente cu victime şi zero accidente.

Fabrica din Timişoara produce anvelope UHP (Ultra High Performance), pentru vehicule electrice şi pentru vehicule comerciale uşoare.

”Suntem foarte mândri de rezultatul excelent pe care am reuşit să îl atingem astăzi: 200 de milioane de anvelope produse şi livrate din fabrica noastră din Timişoara către clienţii din toată lumea”, a mai precizat Sorin Samonid.

Continental Anvelope Timişoara are 2.500 de angajaţi şi a făcut investiţii de peste 430 de milioane de euro în 17 ani de activitate.

Fabrica din Timişoara produce o gamă largă de anvelope pentru automobile, vehicule utilitare uşoare şi autovehicule electrice.

Compania Continental este unul dintre cei mai mari furnizori internaţionali de componente auto şi principal producător de anvelope la nivel mondial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO