Companii

Casa de avocatură Filip & Company a asistat grupul Digi la încheierea unui contract de investiţii de 300 milioane euro cu fondul abrdn

Casa de avocatură Filip & Company a asistat grupul Digi...

Autor: Roxana Rosu

23.03.2023, 10:11 278

Casa de avocatură Filip & Company a asistat Digi Spain Telecom S.L.U., filiala din Spania a DIGI, cu privire la încheierea unui contract de investiţii cu Aberdeen Standard Core Infrastructure III, un fond administrat de abrdn.

Contractul de investiţii are ca obiect finanţarea dezvoltării unei reţele de comunicaţii prin fibră optică în provinciile Almeria, Cadiz, Cordoba, Granada, Huelva, Malaga şi Sevilla, din sudul Spaniei. Dezvoltarea reţelei implică o investiţie de până la 300 de milioane de euro, care va fi suportată în mod egal de către Digi Spania şi arbdn.

“Digi este un grup incredibil de dinamic şi expansiunea sa internaţională este excepţională pentru un business românesc. Acest nou parteneriat arată atractivitatea lor pentru unii dintre cei mai sofisticaţi investitori financiari. Suntem bucuroşi că am avut din nou ocazia să lucrăm în echipă şi le mulţumim pentru încredere”, a declarat Alexandru Bîrsan, partener şi coordonatorul departamentului de Fuziuni, achiziţii şi pieţe de capital al Filip & Company.

Echipa Filip & Company care a asistat Digi Spain Telecom în acest proiect a fost formată din Alexandru Bîrsan (partener) şi Anca Bădescu (associate).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO