Companii

Fondul de investiţii Greenbridge a devenit unicul acţionar al Casei Rusu după ce Cristian Rusu a vândut restul de 25% din acţiuni

Casa Rusu are o reţea de 20 de magazine, având o prezenţă naţională.

Casa Rusu are o reţea de 20 de magazine, având o prezenţă naţională.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

26.08.2022, 09:00 840

♦ Greenbridge a intrat în acţionariatul Rus Savitar-Casa Rusu în 2019, preluând de la fondatori un pachet de 75% din acţiuni. ♦ Cristian Rusu rămăsese atunci acţionar cu 25% din companie.

Fondul de investiţii Greenbridge Partners a ajuns să deţină integral grupul din producţia şi retailul de mobilă Rus Savitar-Casa Rusu, datele de pe platforma Confidas.ro arătând că acum este unicul acţionar. Greenbridge a preluat 75% din acţiuni de la familia Rusu în 2019, iar restul de 25% rămăsese la Cristian Rusu.

Până la în­chi­de­rea ediţiei, Cristian Rusu nu a răspuns între­bă­rilor ZF despre ieşirea din acţionariatul Casa Rusu şi dacă mai deţine vreo funcţie în companie. Conform Con­fidas, el este unul dintre administratori în cadrul celor două companii Rus Savitar (fabrica) şi Casa Rusu (care se ocupă de retail). Casa Rusu are 20 de magazine, conform datelor de pe site-ul reţelei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO