Companii

Frédéric Lamy, director general al Leroy Merlin România: Piaţa de bricolaj a crescut cu 10% în primele opt luni

Frédéric Lamy, director general al Leroy Merlin...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

25.09.2019, 07:18 659

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin, cu 17 magazine în România, va deschide următorul punct de desfacere în Bucureşti, în aprilie 2020, pe bulevardul Theodor Pallady.

„Piaţa (de bricolaj – n. red.) este bună, clienţii sunt tot mai dornici de soluţii moderne pentru casele lor“, spune Frédéric Lamy, director general al Leroy Merlin România.

Anul trecut, vânzările Leroy Merlin în România s-au apropiat de două miliarde de lei, spune şeful operaţiunilor locale, rezultatele aferente anului 2018 nefiind încă publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe.

„În 2019 depăşim două miliarde de lei afaceri. Busi­nessul nostru creşte de două ori mai repede decât piaţa. Piaţa de bricolaj, în primele opt luni din 2019, a evoluat bine, înregistrând o creştere de circa 10%“.

Magazinele Leroy Merlin se află în oraşe cu peste 100.000 de locuitori şi au în total 2.500 de angajaţi, cu o medie între 100 şi 200 de angajaţi per magazin.

Piaţa locală de bricolaj are o valoare de aproape 4 mld. euro anual. Lider este businessul antreprenorial Dedeman.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro