Companii

GLS aloca 5 mil. euro ca sa intre pe piata de curierat

08.08.2007, 19:57 69

Compania de curierat olandeza General Logistics Systems( GLS) a deschis pe 1 august, la Sibiu , prima filiala din Romania, volumul investitiei pentru acest proiect fiind de aproximativ 5 mil de euro.
Sucursala din Romania va fi condusa de catre Gabor Szemkeo, managing director al GLS pentru Europa de Est, potrivit datelor companiei.
GLS va oferi pe piata locala servicii de distributie la nivel national cu o durata de livrare de 24 de ore. Distributia va fi facuta de la sediul din Sibiu si din cele 10 depozite situate in Sibiu, Brasov, Pitesti, Bucuresti, Targu-Mures, Cluj, Baia Mare, Oradea, Timisoara si Deva.
"De la centrul nostru european din orasul Neuenstein (Germania), punctul central al retelelor noastre internationale de transport putem asigura o distributie regulata a importurilor de pachete pentru Romania in interval de 72 de ore", a precizat Rico Back, directorul general al GLS Amsterdam.
Compania romaneasca este conectata la reteaua europeana a GLS prin curse regulate care fac legatura cu centrele din Ansfelden ( Austria) si Budapesta (Ungaria).
GLS si-a lansat filiale si pe alte piete europene in crestere: cu un an inainte de aderarea la UE, Ungaria era parte a grupului GLS , iar in mai 2004 si aprilie 2005, GLS a deschis sucursale in Slovacia, respectiv Cehia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO