Companii

Golden Tulip Hotels deschide prima franciza din provincie

14.02.2007, 18:23 28

Lantul international Golden Tulip Hotels, Inns&Resorts a semnat primul un contract de franciza in afara Capitalei, cu Hotelul Tulip Inn Sunny Hill din Cluj-Napoca, pe o perioada de cinci ani.
In primul an de functionare se estimeaza atingerea unei cifre de afaceri de 1,4 mil. euro si un grad de ocupare de pana la 69%.
"Hotelul a fost deschis neoficial in luna decembrie, iar de atunci gradul de ocupare a fost de pana la 39%, ceea ce ne arata ca piata hoteliera din zona are un ritm de crestere mare", a declarat pentru ZF Transilvania, Paul Marasoiu, director regional Romania, Bulgaria si Moldova al Golden Tulip Hotels, Inns& Resorts.
Tulip Inn Sunny Hill este al cincilea hotel din Romania afiliat la Golden Tulip. Hotelul este francizat sub marca Tulip Inn, ceea ce inseamna o clasificare de trei stele. "Serviciile oferite ar putea intra si la patru stele, dar intentia noastra este sa ne surprindem in mod placut clientii, decat sa fie dezamagiti", a precizat Paul Marasoiu.
Marasoiu a mai precizat ca anul acesta lantul international Golden Tulip Hotels, Inns& Resorts intentioneaza sa semneze alte cinci contracte de franciza in tara, in special, in orasele mari din Transilvania. Proprietarii hotelului din Cluj-Napoca sunt Tusa Eugen si Tusa Rodica.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO