Companii

H&M va deschide la Sibiu al 17-lea magazin din România

H&M va deschide la Sibiu al 17-lea magazin din România

Foto Octav Ganea

Autor: Ioan Dornescu

04.09.2012, 00:03 1074

Retailerul suedez de îmbrăcăminte H&M va deschide, în această toamnă, al 17-lea magazin din România, în galeria comercială a Shopping City Sibiu, a anunţat compania de consultanţă imobiliară DTZ Echinox, care a intermediat închirierea spaţiului de 1.554 mp.

"H&M îşi continuă expansiunea în România. După mai mult de un an de prezenţă pe piaţa românească, suntem foarte mulţumiţi de rezultate", a declarat Ewa Jarzemska, marketing & PR manager H&M.

DTZ Echinox este la a şaptea colaborare cu H&M. În ultimii doi ani, compania de consultanţă imobiliară a intermediat închirierea spaţiilor din Bucureşti Mall şi Plaza România (Anchor Group), Sun Plaza (EMCT), Electroputere Parc (K&S), Atrium Center Arad (Atrium Centers) şi Lotus Center (Lotus Market), suprafeţe care totalizează peste 11.500 mp.

Grupul H&M (Hennes&Mauritz) a fost fondat în Suedia, în 1947, şi are peste 2.300 de magazine în 40 de pieţe, unele deschise în sistem de franciză. Vânzările H&M în România au crescut de aproape trei ori în primul semestru fiscal încheiat la 31 mai, de la 103 milioane coroane suedeze (11,6 milioane euro) în urmă cu un an la 288 milioane coroane (32,6 milioane euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO