Companii

Havi Logistics a încheiat 2015 cu afaceri în creştere cu 8%

Havi Logistics a încheiat 2015 cu afaceri în creştere...

Autor: Departament Economic

10.04.2016, 15:24 327

”Reducerea TVA-ului a generat o creştere a vânzărilor clienţilor noştri, iar această modificare a însemnat pentru noi o creştere a volumelor de marfă distribuite de HAVI Logistics“, a precizat managerul care conduce de circa 20 ani filiala locală a grupului HAVI Logistics.

În acest an, compania vrea să dezvolte noi servicii şi să extindă baza de clienţi, concentrându-se pe o strategie de creştere pe termen lung.

„Întotdeauna depunem eforturi pentru a obţine o dezvoltare prin excelenţă, aceasta fiind benefică pentru clienţii şi angajaţii noştri. Consolidarea parteneriatelor cu clienţii existenţi, extinderea prin atragerea de noi clienţi şi investiţia în dezvoltarea angajaţilor noştri sunt principalele direcţii strategice pe care le avem în vedere în acest an“, a mai spus managerul.

Havi Logistics activează în circa 27 de ţări, are peste 5.700 de angajaţi şi peste 60 de centre de distribuţie. Cel mai mare client al grupului este lanţul de restaurante de tip fast-food McDonald’s.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO