Companii

IT-ul românesc livrează astăzi soluţii cap-coadă. Iustinian Şovrea, GlobalLogic Romania: „Nu mai suntem în contextul în care doar asamblăm sau livrăm componente“

Iustinian Şovrea, Romania business operations head (country manager), GlobalLogic Romania

Iustinian Şovrea, Romania business operations head (country manager), GlobalLogic Romania

Autor: Cristina Bellu

18.04.2024, 19:00 721

Industria IT&C din România a cunoscut o dezvoltare semnificativă în ultimii ani, astfel că numeroase companii din acest sector au evoluat de la simpli furnizori de servicii sau componente la furnizori de soluţii complete şi integrate pentru clienţi.

Tranziţia reflectă maturizarea şi diversificarea pieţei locale de IT&C şi adaptarea la cerinţele tot mai complexe şi sofisticate ale clienţilor.

„Companii de IT din România livrează acum soluţii cap-coadă. Nu mai suntem în contextul în care doar asamblăm sau livrăm componente, ci suntem capabili să livrăm soluţii complete clienţilor noştri. Le oferim consultanţă pe tot procesul de digitalizare şi încercăm să venim cu soluţii pentru a-şi îmbunătăţi relaţia cu clienţii pe care îi au la rândul lor“, a spus Iustinian Şovrea, Romania business operations head (country manager) la GlobalLogic Romania, prezent la conferinţa Top 1.000 cele mai mari companii din România.

El apreciază că digitalizarea este un proces care nu e reversibil, iar companiile care investesc astăzi în digitalizare investesc în viitorul businessurilor lor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO