Companii

JW Marriott: A scăzut numărul de petreceri corporate de Crăciun

Autor: Mirabela Tiron

20.12.2011, 15:59 99

Dacă anul trecut restaurantele din hotelurile de lux din Capitală erau ocupate de petreceri corporate, acum cererea este în scădere, dat fiind faptul că firmele au fost mai atente cu bugetele pentru petrecerea de Crăciun.

"În toată piaţa şi inclusiv la noi a scăzut numărul de petreceri corporate de Crăciun şi din cauză că unii dintre clienţi au ales spaţii mai puţin formale, precum cluburi, baruri, dar cea mai mare parte şi din raţiuni de politici financiare şi de recompensare a angajaţilor diferite faţă de cele din anii anteriori", a declarat Cristina Niţu, director de marketing şi de relaţii publice în cadrul hotelului de cinci stele JW Marriott din Bucureşti. Ea nu a dat detalii cu privire la numărul de petreceri organizate şi nici informaţii legate de companiile care au avut astfel de solicitări.

Anul trecut cel mai ieftin meniu la hotelul JW Marriott, care nu includea băuturi, costa 35 de euro de persoană, fără TVA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO