Companii

KFC a investit 145.000 de euro în relocarea restaurantului din Buzău

KFC a investit 145.000 de euro în relocarea restaurantului din Buzău

Foto Octav Ganea

Autor: Cristina Roşca

14.09.2012, 00:00 164

Lanţul de restaurante de tip fast-food KFC va redeschide mâine, 15 septembrie, la Buzău, restaurantul din acest oraş care a fost relocat din zona platoului Dacia în Aurora Mall. Compania a investit 145.000 de euro în această unitate care măsoară 143 mp.

KFC estimează pentru acest restaurant vânzări de 350.000 de euro în primul an de funcţionare. "Aurora Mall, având diverse puncte de atracţie şi ancore, este implicit o destinaţie principală pentru clienţii KFC din această zonă", declară Monica Eftimie, director de marketing al KFC România.

De la începutul acestui an compania a deschis un restaurant la Cluj într-un spaţiu stradal şi două restaurante de tip drive-thru la Arad şi Iaşi. KFC este al doilea cel mai important lanţ de restaurante de pe piaţa locală, cu afaceri de aproape 38 de milioane de euro şi peste 40 de unităţi. Lantul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network, controlată indirect de omul de afaceri Gabriel Popoviciu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO