Companii

La Mama merge într-o săptămână în centrul vechi

La Mama merge într-o săptămână în centrul vechi

Autor: Cristina Rosca

01.07.2011, 00:01 783

Cătălin Mahu, care deţine lanţul de restaurante La Mama şicafenelele Cafepedia, va deschide săptămâna viitoare restaurantulLa Mama din centrul vechi al capitalei şi intră astfel în premierăîn cel mai fierbinte punct pe piaţa restaurantelor.

A opta unitate La Mama va fi deschisă pe Lipscani, înapropiere de bulevardul Bră­tianu, în locul magazinului deîmbrăcăminte Dika. Investiţia necesară acestui proiect a fost decirca 150.000 de euro, potrivit informaţiilor oferite anterior deMahu.

"Restaurantul, care va avea 90 de locuri înăuntru plus altele peterasă, va fi inaugurat săp­tă­mâna viitoare. Acum rea­li­zămultimele aranjamente. Sper ca până la inaugurare să vină şiautorizaţia pentru terasă."

Planurile lui Mahu în această regiune a capitalei, care înfiecare zi din vara anului trecut a găzduit circa 60.000 depersoane, nu se opresc însă aici. Omul de afaceri spune că în urmăcu circa patru ani a cumpărat un spaţiu în centrul vechi, pe carerecent a început să îl renoveze şi să îl consolideze. Deşi nu vreasă dea detalii despre amplasarea acestui spaţiu sau despre ceurmează să deschidă, Mahu a spus că va mai deschide alte douăunităţi în zonă şi niciuna nu va fi La Mama. Este vorba de o terasănonstradală şi un pub.

Businessurile lui Cătălin Mahu, respectiv 7 restaurante La Mama,trei cafenele Cafepedia şi un pub Charlatans, au avut anul trecutvenituri de circa 7 milioane de euro, similare celor din 2009.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO