Companii

Macon Deva face 12 mil. euro pe primul semestru

25.08.2006, 20:01 16

Producatorul de materiale de constructii Macon Deva a realizat in primele sase luni o cifra de afaceri de 42 mil. lei (circa 11,8 mil. euro), in crestere cu 30% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit oficialilor societatii.
Portofoliul de vanzari al Macon Deva este compus din BCA, care are o pondere de 46% din total, prefabricatele din beton, cu 29%, vata minerala cu 11%, alte materiale de constructii cu 14%. Compania estimeaza pentru 2006 o cifra de afaceri de 95-100 mil. lei, in crestere fata de nivelul de 85 de mil. lei raportat anul trecut. Reprezentantii companiei urmeaza sa anunte in prima jumatate a lunii septembrie ultimele noutati privind actionariatul si structurile companiei. Macon produce BCA, produse termo si fonoizolatoare, produse din beton, obiecte ceramice, tigle, produse destinate finisajelor si agregate minerale. Firma are programate pentru acest an investitii de circa 10 mil. lei pentru modernizarea celor patru unitati de productie detinute pe platforma din zona Deva. Investitiile programate pentru 2006 vizeaza, de asemenea, modernizarea sectiei de prefabricate din beton. Compania Macon Deva a fost privatizata in 1994 prin metoda MEBO si are circa 700 de actionari, dintre care 20 detin pachetul de control.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO