Companii

Magazin Winmarkt de 1,3 mil. euro la Buzau

02.11.2004, 00:00 30

Compania Winmarkt, controlata de grupul de fonduri de investitii New Century Holdings (NCH), a deschis saptamana trecuta un magazin in Buzau, in urma unei investitii de aproximativ 1,3 milioane euro.
Investitia Winmarkt, compani ce detine o retea de 14 magazine universale in 12 orase din tara, a implicat renovarea si modernizarea fostului magazin universal Dacia din Buzau.
Compania a inceput in acest an si amenajarea unui centru comercial si de divertisment, pe amplasamentul magazinului Omnia din Ploiesti, proiect pentru care a alocat aproximativ 10 milioane euro.
In paralel, planurile companiei vizeaza pentru acest an si modernizarea si extinderea magazinelor Diana din Tulcea, Somes din Cluj si Petrodava din Piatra Neamt.
Winmarkt este proprietarul unei retele de 14 magazine universale in 12 orase din Romania. Anul trecut, lantul de magazine Winmarkt a obtinut un profit net de 111,4 miliarde lei (3 milioane euro), la o cifra de afaceri de 142, 5 miliarde lei (3,8 milioane euro).
In prima jumatate a acestui an Winmarkt a realizat un profit net de 61 miliarde lei (1,5 milioane euro) si o cifra de afaceri de 92,5 miliarde lei (2,3 milioane euro). ionut.bonoiu@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO