Companii

Magazinul Cocor va genera venituri din chirii de 5 milioane de euro în primul an de la redeschidere

Autor: Mediafax

03.10.2010, 23:49 27

Compania Cocor Bucureşti (COCR) va încasa cinci milioane de eurodin închirierea spaţiilor comerciale din centrul Cocor, în primulan de la redeschiderea magazinului, în 2 octombrie, unitatea fiindîn prezent ocupată în proporţie de 85%. Centrul comercial, care areo suprafaţă închiriabilă de 10.000 de metri pătraţi, a fost închisdoi ani pentru renovare. "80% din companiile din magazin sunt firmecare produc în România. În prezent, negociem cu toţi designeriiromâni, pe care vrem să îi aducem în unitate", a declaratpreşedintele Consiliului de Administraţie al companiei CocorBucureşti, Dan Bărbulescu.

El estimează că retailerii din magazin vor avea vânzări deaproximativ 50 de milioane de euro în primul an de activitate înCocor. Iniţial, redeschiderea magazinului, închis în 2008 pentruextindere şi modernizare, era programată pentru septembrie, dar afost amânată pentru începutul lunii octombrie, în urmasolicitărilor chiriaşilor care nu au finalizat amenajareaspaţiilor. Investiţiile în reconstrucţia centrului a presupusinvestiţii de 24,5 milioane de euro, fonduri care provin atât dinsurse proprii, cât şi dintr-un credit de 19 milioane de euro.Potrivit celor mai recente raportări, SIF Transilvania are 10,25%din titluri, iar SIF Muntenia (SIF4) deţine 10% din acţiuni. Înacţionariat se mai regăsesc fondul de investiţii BroadhurstInvestments (13,32%), Daniel Stoica (14,66%) şi Liviu Ursan(14,83%).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO