Companii

Managerul spitalului Sf. Sava din Iaşi: „Lipsa personalului specializat, cea mai gravă problemă“

Managerul spitalului Sf. Sava din Iaşi: „Lipsa...

Autor: Georgiana Mihalache

19.10.2016, 00:05 760
Spitalul Sf. Sava din Iaşi, operatorul de servicii medicale private cu o cifră de afaceri de 10,7 milioane de lei anul trecut, vizează extinderea activităţii printr-o investiţie de aproximativ un milion de euro într-un centru de imagistică dotat cu tehnologie de ultimă generaţie.
 
„Strategia noastră pe termen lung (3-5 ani) include dezvoltarea unui centru de imagistică ultramodern care va avea în dotare aparatură de ultimă generaţie, radiologie, computer tomograf, rezonanţă magnetică. Investiţia este evaluată la aproximativ un milion de euro“, a spus Iulia Samoilă, managerul spitalului Sf. Sava.
 
Spitalul Sf. Sava, înfiinţat în 2011 în urma unei investiţii de 5 milioane de euro, ocupă locul al doilea în clasamentul unităţilor private după numărul de paturi pe baza datelor raportate la Ministerul Sănătăţii, având 225 de locuri. Pe primul loc se află spitalul Sanador din Bucureşti, cu 365 de paturi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO