Companii

McDonald’s deschide primul restaurant într-o clădire de birouri, în America House

McDonald’s deschide primul magazin într-o clădire de birouri, în America House

Foto: Shutterstock

Autor: Cristina Roşca

19.12.2011, 12:38 363

McDonald's, liderul pieţei de restaurante din România, confirmă deschiderea primei unităţi într-o clădire de birouri, în cadrul America House, unde sunt deja prezente City Grill, Starbucks, Fitto Cafe şi Cofetăria Lusitană. Restaurantul va fi deschis pe 21 decembrie.

În cei 16 ani de prezenţă pe piaţa locală McDonald's a preferat să deschidă restaurante în spaţii stradale, în centre comerciale şi în mall-uri, evitând clădirile de birouri. Deschiderea din cadrul America House este totodată prima a McDonald's din acest an. Compania americană, cu afaceri de apoape 100 mil. euro în 2010, şi-a îndreptat banii în acest an către remodelarea restaurantelor deja existente şi către deschiderea de noi cafenele McCafe în cadrul a două unităţi McDonald's din Bucureşti. Lanţul are în prezent 63 de unităţi.

America House este cea mai mare clădire de birouri din Piaţa Victoriei, cu o suprafaţă închiriabilă de 27.000 de metri pătraţi şi chiriaşi precum Deloitte, Mastercard, Ericsson, BCR, Schlumberger, Ţuca Zbârcea & Asociaţii, S&T şi Ambasada Japoniei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels