Companii

Medicover după vânzărea clădirii spitalului din Varşovia: Planurile din România continuă

Autor: Ioana David

17.07.2011, 19:20 253
Reprezentanţii grupului dinindustria serviciilor medicale private Medicover spun că Româniarămâne una dintre priorităţi şi că în toamna acestui an firma vadeschide primul sital de pe piaţa locală. Compania a răspuns înacest fel unei întrebări ZF legate de planurile din România după ceau vândut spitalul din Varşovia.


"Celox Group a cumpărat numai activele de real - estate dinVarşovia într-o înţelegere de tip "sale and lease back". Prinaceastă tranzacţie, Medicover are acces la capital suplimentarpentru a continua investiţiile din zona de servicii medicaleprivate", au spus reprezentanţii companiei.


După ce au finalizat spitalul din Varşovia, planul Medicover era săse concentreze pe proiectele din România care vizau două spitale,primul programat în toamna acestui an în urma unor investiţii deaproximativ 20 mil. euro.


În România, Medicover operează şi reţeaua laboratoarelor Synevo. Lanivelul de grup, Medicover şi-a bugetat în România o cifră deafaceri de 30-35 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels