Companii

Mega Image îşi continuă extinderea: în noiembrie deschide încă 12 magazine

Mega Image îşi continuă extinderea: în noiembrie deschide încă 12 magazine

Foto Silviu Matei

Autor: Cristi Moga

02.11.2012, 00:00 523

Reţeaua de supermarketuri Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, îşi continuă expansiunea pe piaţa locală cu magazinele operate sub brandurile Mega Image şi Shop & Go, iar pentru luna noiembrie au fost programate 12 noi deschideri. Ca număr de magazine noi, dintre reţelele de supermarketuri belgienii au fost cei mai expansivi în acest an.

Astfel, dacă la începutul anului reţeaua cuprindea 105 magazine, astăzi (vineri) compania va deschide unitatea cu numărul 162, iar la finalul lunii va ajunge la 173 de locaţii.

Pe lângă tradiţionalele supermarketuri Mega Image, care au suprafeţe de ce pot depăşi 1.500 de metri pătraţi, compania a accelerat în acest an expansiunea pe formatul Shop & Go, cu suprafeţe de 100-150 de metri pătraţi, segment de unde în ultimul an a dispărut reţeaua Mic.ro a omului de afaceri Dinu Patriciu. Anul trecut Mega Image a realizat pe piaţa locală o cifră de afaceri de 288 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO