Companii

Mihaela Sandu a devenit partener pe audit la EY România

Mihaela Sandu a devenit partener pe audit la EY România

Autor: Claudia Medrega

22.07.2013, 14:54 1078

Mihaela Sandu, director executiv, a fost promovată partener pe audit financiar la firma de audit şi consultanţă EY România, după o experienţă de 15 ani, din care 12 ani în cadrul firmei.

Numărul total de femei partener din EY România a ajuns la patru, ceea ce reprezintă un sfert din numărul total de parteneri de la nivel local. La jumătatea lunii iulie, Anamaria Cora, partener audit la EY a devenit liderul departamentului de audit financiar, preluând conducerea celui mai mare departament al companiei de la Garry Collins.

Mihaela Sandu a fost implicată de-a lungul timpului în proiecte de audit financiar statutar, audit al situaţiilor financiare întocmite în conformitate cu Standardele Internaţionale de Raportare Financiară (IFRS), precum şi diverse raportări pregătite în conformitate cu alte standarde cum ar fi: standarde de raportare financiară aplicabile în SUA (US GAAP), Germania şi Franţa.

De asemenea, ea a fost implicată în proiecte de due diligence şi consultanţă financiară şi este specializată în servicii pentru industriile: tehnologie, industria farmaceutică, auto, construcţii, media, retail şi produse de larg consum.

Mihaela Sandu este membru al Asociaţiei Contabililor Autorizaţi (ACCA) din Marea Britanie şi membru al Camerei Auditorilor Financiari din România din 2005.

La nivel global, EY a anunţat 509 noi parteneri, dintre care 131 femei. La nivel EMEIA (Europa, Orientul Mijlociu, India şi Africa), EY a numit 162 parteneri noi, dintre care 34 femei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO