Companii

Militari Shopping va avea trei ancore noi: H&M, KFC şi Adidas

Militari Shopping va avea trei ancore noi: H&M, KFC şi...

Autor: Ioana David

04.03.2014, 00:04 1099
Centrul comercial Militari Shopping din vestul Capitalei, deţinut de grupul Atrium European Real Estate (AERE), va avea din primăvara acestui an trei noi ancore – H&M, KFC şi Adidas - ce se vor adăuga mixului de chiriaşi care cuprinde în prezent retaileri ca Auchan, Praktiker, Decathlon, Domo, Media Galaxy, C&A, New Yorker sau Bebe Tei.
 
H&M a început de ceva timp să îşi amenajeze magazinul din galeria comercială, în timp ce KFC va avea o unitate drive-thru cu acces dinspre bulevardul Iuliu Maniu, proiect a cărui structură a fost deja finalizată. Mai recent însă, pro­prie­tarii centrului comercial au relocat magazinul Mondex, iar contractul cu retailerul de încălţăminte Leonardo nu a mai fost prelungit, astfel încât s-a creat un spaţiu de 500 de metri pă­traţi, vizavi de Media Galaxy, în care retailerul de ar­ti­cole sportive Adidas va des­chide un magazin outlet concept store.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO