Companii

miniMAX DISCOUNT deschide patru magazine în decembrie cu un milion de euro

Autor: Cristina Roşca

08.12.2010, 23:32 50

Retailerul miniMAX DISCOUNT va deschide în luna decembrie, înurma unei investiţii de 1 milion de euro, patru noi magazine şiajunge astfel la 44 de unităţi la nivel naţional. Primul magazincare va fi deschis astăzi este în oraşul Carei, judeţul SatuMare.

Celelalte 3 magazine vor fi deschise în Ploieşti pe 15 decembrie,în Cluj-Napoca o zi mai târziu şi în Sânnicolau Mare cu trei zileînainte de Crăciun, pe 22 decembrie. Fiecare magazin va avea 25 deangajaţi. Retailerul, cumpărat de către omul de afaceri DinuPatriciu în luna august a acestui an, este unul dintre cei maiagresivi în ceea ce priveşte extinderea magazinelor, în mai puţinde patru luni fiind deschise peste zece magazine. La momentulachiziţiei de către Patriciu, reţeaua era formată din 31 demagazine. Compania, cu venituri de 45 de milioane de euro anultrecut, intenţionează să ajungă la o reţea de 100 de magazineminiMax.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO