Companii

Ministerul Turismului angajează prin concurs un director general

Ministerul Turismului angajează prin concurs un director general

Foto: Shutterstock

Autor: Mirabela Tiron

12.09.2012, 15:46 237

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de director general al Direcţiei Generale Turism din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, potrivit datelor de pe site-ul publicjob.ro. "Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi ocupării funcţiei publice sunt: candidatul trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice. De asemenea, se cere vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 3 ani", se arată pe acest site.

Concursul se va organiza la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP). Pe 20 septembrie va avea loc proba scrisă. Dosarele se depun la sediul ANFP.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO