Companii

Mobexpert deschide primul outlet, cu reduceri de 70%

09.12.2008, 17:45 385

Mobexpert, cel mai mare jucator de pe piata locala de mobila dupa cifra de afaceri, a investit 300.000 de euro pentru deschiderea primului magazin de tip outlet al grupului in cadrul proiectului Fashion House din parcul comercial West Park din Bucuresti.

"Avand formula de outlet, vom permite clientilor accesul la produsele din colectiile schimbate la fiecare sase luni, cu preturi atractive, chiar si dupa ce acestea vor fi inlocuite de noutati in magazinele din retea", a declarat Bogdan Staicu, director de retail in cadrul grupului.
Mobexpert Outlet va comercializa intr-o prima faza colectiile de decoratiuni din sezonul precedent, la preturi cu 30% pana la 70% mai mici fata de cele initiale.
Grupul Mobexpert, detinut de omul de afaceri Dan Sucu, are o retea regionala de 36 de hipermagazine si magazine de mobila. In prezent, grupul are 3.000 de angajati (dintre care peste 2.000 lucreaza in fabricile grupului) si a inregistrat in anul 2007 o cifra de afaceri de 168 de milioane de euro. Rezultatele nu includ si vanzarile generate de activitatea a 23 de magazine mici (sub 1.500 mp) din retea, care functioneaza in regim de franciza, si activitatea de real estate.
Tot in aceasta luna, grupul a deschis la Sibiu al optulea hipermagazin al retelei din Romania, in urma unei investitii de doua milioane de euro.
Printre cei mai importanti jucatori pe aceasta piata se afla, pe langa Mobexpert, retailerul de mobila suedez IKEA, grupul austriac kika, Neoset sau Lemet.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO