Companii

Muşat & Asociaţii a asistat HAVI Logistics SRL în vânzarea centrului său de distribuţie, situat în nordul Bucureştiului, in zona Străuleşti, către dezvoltatorul imobiliar Redport Capital

Muşat & Asociaţii a asistat HAVI Logistics SRL în...

Autor: Roxana Rosu

30.01.2023, 10:25 615

Firma de avocatură Muşat & Asociaţii a asistat HAVI Logistics SRL, unul dintre marii jucători din sectorul serviciilor logistice, la vânzarea centrului său de distribuţie (teren construibil şi depozit/birouri), situat în Bucureşti, Sector 1, având o suprafaţă de cca. 10.000 mp, unei companii parte a grupului Redport Capital.

„Există o colaborare de lungă durată între firma noastră şi grupul HAVI, permiţându-ne să avem o bună înţelegere a cerinţelor clientului şi a strategiei sale de afaceri. Anul trecut, s-a depus un efort comun in vederea încheierii acestei vanzari, pentru care mulţumim tuturor părţilor implicate şi aşteptăm cu interes tranzacţiile de succes ce vor urma.” a declarat Monia Dobrescu, Partner Muşat & Asociaţii.

HAVI Logistics face parte din Grupul HAVI, un jucător important în operarea şi managementul lanţurilor de aprovizionare de baza ale mărcilor de top, cu o experienţă de peste 48 de ani.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO