Companii

Nestor: Asistăm la o „manelizare“ a avocaţilor

Nestor: Asistăm la o „manelizare“ a avocaţilor

Ion Nestor

Autor: Cristi Moga

08.10.2012, 00:07 3713

"Fără să pot să-mi explic de ce, am constatat o continuare a manelizării în piaţa avocaturii, pe fondul crizei care a devenit permanentă", afirmă Ion Nestor, 59 de ani, partener fondator al casei de avocatură NNDKP şi unul dintre cei mai respectaţi avocaţi din breaslă.

Nestor a intrat în avocatura de business în 1990, când bătea la maşină acte de înfiinţare ale primelor societăţi comerciale cu capital privat, iar 20 de ani mai târziu conduce un grup format din 115 avocaţi şi 30 de consultanţi cu venituri anuale de peste 15 mil. euro.

"Au loc excese de publicitate şi o dorinţă de a ieşi în faţă cu orice preţ şi cu orice subiect într-o goană facilitată de online, care se dovedeşte a fi un mediu facil, rapid şi imposibil de controlat, în condiţiile în care nu mai există deloc autocenzură şi apar zilnic anunţuri stranii şi irelevante. Această situaţie duce la o pierdere a noţiunii de valoare, iar reperele şi deontologia profesională au de suferit. În hora asta ne înscriem cu toţii, acesta fiind un fenomen care odată produs ne târăşte pe toţi în aceeaşi direcţie."

Citiţi articolul lintegral pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO