Companii

O firmă de recrutare din Slovacia recrutează meseriaşi români: salariile oferite ajung la 2.600 de euro net/ lună

O firmă de recrutare din Slovacia recrutează meseriaşi...

Autor: Adelina Mihai

27.01.2019, 00:05 95303

Christal-nabor, o companie specializată în muncă temporară, recrutare şi plasare de personal, înfiinţată în 2007 în Slovacia, a început să recruteze specialişti români care să lucreze pentru clienţii din Slovacia, Franţa, Germania şi Austria.

„Ca urmare a deficitului de candidaţi calificaţi şi a cererilor în creştere din partea clienţilor, am început să ne uităm spre pieţe adiţionale pentru recrutare şi aşa am ajuns să aducem personal calificat din România. Mo­mentan, din 150 de angajaţi pe care îi are Christal-nabor, circa 30 sunt români. Recrutăm angajaţi calificaţi din toate statele europene, dar România este o piaţă inte­resantă pe care vrem să o valorificăm mai mult în urmă­toarea perioadă“, au transmis reprezentanţii Christal-nabor. Christal-nabor are clienţi care activează în industria metalurgică şi cea a construcţiilor şi caută candidaţi calificaţi şi experimenaţi în aceste domenii.

 „Planul nostru pentru 2019 este să recrutăm cel puţin 50- 70 de candidaţi din România, dar dacă mâine găsim 200 de candidaţi potriviţi pentru poziţiile pentru care recrutăm, am fi fericiţi să îi angajăm.“

Pentru Slovacia, compania a scos la concurs într-un anunţ de recrutare în limba română un număr de 70 de poziţii vacante, cele mai multe pentru muncitori calificaţi (operatori linie de producţie, montatori, montatori-sudori, maşinişti, stivuitorişti, operatori de mentenanţă mecanică), iar salariile oferite variază între 700 şi 1.500 de euro net pe lună.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO