Companii

Operatorul logistic GEFCO estimează afaceri mai mari cu 30%

Autor: Bogdan Alecu

16.11.2010, 23:41 25

GEFCO România, firma de logistică parte a grupului GEFCO,deţinut de francezii de la PSA Peugeot Citroën, se aşteaptă laafaceri de peste 30 mil. euro în acest an, în creştere cu mai multde 30% faţă de 2009, în condiţiile în care la nivelul primelor nouăluni vânzările au ajuns la 22 mil. euro, volum similar cu celrealizat în întreg anul trecut.

Printre clienţii companiei în România se numără Ford, Kiabi,Arctic, Unilever, Peugeot, Citroën, Renault, Ikea, Electrolux şiPhilips. Operatorul se află în negocieri şi cu retailerul deîmbrăcăminte H&M. Christophe De Korver, managing director alGEFCO România, a declarat că în prezent sunt discuţii cu retailerulsuedez care intenţionează să deschidă primele magazine în Româniaîn primăvara anului viitor. De asemenea, parteneriatul cuElectrolux a fost extins în acest an pentru a transportaaragazurile produse la Satu Mare către Polonia şi Rusia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO