Companii

Programul "Rabla" pentru second-hand revine - ŢiriacAutoRulate vinde maşini la mâna a doua contra vouchere

Programul "Rabla" pentru second-hand revine - ŢriacAutoRulate vinde maâini la mâna a doua contra vouchere

Autor: Bogdan Alecu

17.04.2011, 13:18 1952

ŢiriacAutoRulate, divizia de second-hand auto a Ţiriac Holdings,reia pentru cel de-al doilea an consecutiv programul "Rabla" pentrumaşini la mâna a doua, potrivit site-ului oficial al companiei.

Valoarea voucherului utilizat în cazul achiziţiei unui automobilsecond-hand scade însă la 2.100 de lei, faţă de 3.800 de lei câteste valoarea nominală în cazul în care se cumpară o maşină nouă.Pe de altă parte, dacă în cazul unei maşini noi se pot utiliza laachiziţionare trei tichete cu o valoare nominală totală de 2.700 deeuro, în cazul uneia la mâna a doua este acceptat un singurtichet.

În stocul ŢiriacAutoRulate se găsesc maşini pornind chiar şi dela 3.500 de euro, cum sunt modelele Daewoo Matiz, dar şi modeleFord Focus din 2007, cu motoare diesel sau pe benzină şi preţuri dela 7.000 de euro.

Pe piaţa liberă, în prezent voucherele sunt tranzacţionate cupreţuri cuprinse între 1.700 şi 2.000 de lei, în condiţiile în careîn prezent se tranzacţionează în piaţă aproximativ 16.500 detichete dintr-un total de 35.400 de vouchere eliberate de cătreAdministraţia Fondului pentru Mediu către unităţile REMAT.

Maşinile comercializate de ŢiriacAutoRulate au o vechime mediede trei-patru ani şi respectă în mare parte normele de poluare Euro4 sau Euro 5.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO