Retail&Agrobusiness

Este oficial: Carrefour închide primul hipermarket din Bucureşti. Ce se va întâmpla cu angajaţii

Este oficial: Carrefour închide primul hipermarket din...
14.01.2018, 13:00 1231

Carrefour a anunţat că va închide hipermarketul situat în Vitantis Shopping Center, începând cu 15 ianuarie, ca urmare a schimbării mediului de piaţă şi a preferinţelor clienţilor din zonă.

“După o analiză atentă şi fundamentată am agreat împreună cu partenerul nostru Revetas Capital să închidem hipermarketul Carrefour din Vitantis Shopping Center, având în vedere schimbarea mediului de piaţă şi a preferinţelor clienţilor noştri din zona aferentă, pe parcursul celor zece ani de operare.”, spun reprezentanţii companiei.

În urma acestei decizii fiecărui angajat i s-a oferit posibilitatea de a alege noi puncte de lucru în care ar dori să activeze - magazin, sediu sau depozit – luând în calcul criterii precum proximitatea faţă de casă sau traseul până la muncă, pentru cei din afara Bucureştiului.

În momentul de faţă toţi angajaţii hipermarketului Carrefour Vitantis s-au transferat sau urmează să fie transferaţi în punctele de lucru care au reprezentat prima lor opţiune, pe postul pe care şi l-au dorit.”, adaugă compania.

Un hipermaket Carrefour are în medie 200-250 de salariaţi.

Anul trecut, Carrefour a terminat remodelarea şi rebrandingul celor 85 de magazine Billa, transformate în supermarketuri Market şi a integrat cu succes cei aproximativ 3.000 angajaţi ai reţelei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO