Retail&Agrobusiness

După achiziţie urmează fuziunea: La Fântâna absoarbe distribuitorul cafelei Lavazza

Cristian Amza, 51 de ani, va coordona procesul de fuziune al celor două companii

Cristian Amza, 51 de ani, va coordona procesul de fuziune al celor două companii

Autor: Dana Ciriperu

19.01.2015, 00:05 1055
La Fântâna, producătorul de apă în sistem de watercoolere controlat de fondul polonez de investiţii Innova Capital, va fuziona prin absorbţie cu Blue Coffee Service, distribuitorul Lavazza de pe plan local, o afacere de 10 mil. euro pe care acţionarii La Fântâna au cumpărat-o în prima jumătate a anului trecut.
 
Informaţiile legate de fuziune au apărut într-un document publicat în Monitorul Oficial în care se mai arată că procesul va fi coordonat de Cristian Amza, 51 de ani, cel care a pus bazele La Fântâna şi care mai controlează în prezent un pachet minoritar de acţiuni (8%, potrivit celor mai recente date disponibile).
 
„Ca urmare a procesului de fuziune, La Fântâna va prelua toate drepturile, obligaţiile şi angajaţii Blue Coffee Service, inclusiv toate autorizaţiile, permisele şi licenţele de funcţionare, iar Blue Coffee Service se va dizolva fără lichidare şi va fi radiată din Registrul Comerţului“, arată datele publicate de companie.
 
La Fântâna a achiziţionat în aprilie anul trecut compania Blue Coffee Service de la Alin Dociu şi Cătălin Vasile, proprietarii grupului de transport şi distribuţie Aquila din judeţul Prahova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO