Retail&Agrobusiness

Fermierul Dimitrie Muscă din Arad a atras 12,8 mil. euro fonduri europene pentru extinderea imperiului agricol din Banat

Fermierul Dimitrie Muscă controlează Agroindustrial Curtici

Fermierul Dimitrie Muscă controlează Agroindustrial Curtici

Autor: Roana Rotaru

11.05.2017, 00:00 907
Combinatul Agroindustrial Curtici, un business deţinut de fermierul Dimitrie Muscă din judeţul Arad, care produce preparate din carne, produse lactate şi produse de panificaţie în sistem integrat, a depăşit vânzări de 30 de milioane de euro în 2016, cât reprezintă cifra de afaceri cumulată a companiilor deţinute de fermierul arădean.
 
Vânzările totale înregistrate la nivelul grupului au crescut cu 20% în 2016 faţă de anul precedent, potrivit calculelor ZF, bazate pe declaraţiile reprezentanţilor companiei.
 
„Anul 2016 a fost un an bun cu profit mare. Trecem de vânzări totale de 30 mil. euro la nivelul grupului. Am avut o producţie bună pe partea de vegetal, cu o vânzare bună. Cultura de rapiţă a scos un venit de 7.500 de lei pe hectar, am făcut bani mulţi din creşterea porcilor şi a vacilor de carne, am început să şi tăiem nu numai să înmulţim vacile de carne şi am mărit şi numărul de magazine, ajungând la 37 de magzine“, a declarat pentru ZF Dimitrie Muscă.
 
Afacerile producă­torului agricol din Curtici acoperă întreg lanţul de producţie, de la cultivarea cerealelor şi oleaginoaselor, ferme de creştere a porcinelor şi bovinelor, abator, fabrică de produse lactate şi  din carne, moară de grâu, burtărie şi 37 de magazine proprii care acoperă judeţele Arad, Timiş şi Bihor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO