Retail&Agrobusiness

Lanţul de cafenele Coffee 2 Go a ajuns la 20 de unităţi în patru ani şi continuă expansiunea

Lanţul de cafenele Coffee 2 Go a ajuns la 20 de...

Autor: Cristina Bellu

13.04.2017, 13:01 1367

Lanţul de cafenele Coffee 2 Go, lansat în urmă cu patru ani de doi antreprenori locali, a inaugurat anul acesta cinci noi mini cafenele Inside, in regim de franciza, in Bucureşti, Braşov şi  Constanţa, ajungând la 20 de puncte de vânzare.

Compania are planuri de continuare a dezvoltării reţelei odată cu inaugurarea în următoarea lună a altor patru locaţii administrate în regim de franciza, de tip mini cafenea Inside sau kiosk.

“Ne bucura interesul crescut pentru deschiderea de noi francize si suntem placut surprinsi de numarul mare al solicitarilor pentru conceptul Coffee 2 Go Inside, pe care l-am lansat cu doar cateva luni in urma. In decurs de doar o luna vom mai deschide alte 4 locatii, atat Inside cat si kiosk, un ritm impresionant pentru acest tip de afacere.” a declarat Vlad Timaru, fondator, Coffee 2 Go România.

Investitia in deschiderea unui coffee spot Coffee 2 Go, mini cafenea Inside sau kiosk, este de circa 10.000 euro, reprezentand costurile de amenajare, dotari si echipamente, taxa pentru cumpararea francizei fiind de 0 lei (zero) pentru francizati.

“Ne dorim sa ajungem aproape de iubitorii de cafea din toate colturile tarii si in acelasi timp sa contribuim din ce in ce mai mult la dezvoltarea mediului antreprenorial.  Suntem deja prezenti in 5 orase si colaboram cu antreprenori care si-au deschis kioskuri si mini cafenele Coffee 2 Go, pentru unii dintre ei fiind prima afacere pe care o administreaza. In procesul de francizare, ii sprijinim pe partenerii nostri atat in privinta specificului afacerii, cat si cu informatii legislative sau administrative” a adăugat Vlad Timaru.

Compania mamă MaxJoy Euro Trade Concept, care operează unităţile proprii Coffee 2 Go şi care oferă francizele pentru acest brand, este deţinută de Vlad Timaru şi Mircea Rădulescu.

Cei doi antreprenori au ales un concept de cafenea construită sub forma unui pahar de cafea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO