Retail&Agrobusiness

Proprietarul restaurantului Grano alături de alţi doi investitori au pus bazele unei microberării

Brandul Three Happy Brewers a fost fondat de David Raets, Gulio da Sacco şi Michele Gazzola

Brandul Three Happy Brewers a fost fondat de David Raets, Gulio da Sacco şi Michele Gazzola

Autor: Cristina Roşca

08.08.2017, 00:05 449

Antreprenorul italian Giulio da Sacco, proprietarul restaurantului Granno din zona Floreasca, a investit împreună cu alţi doi parteneri de business 150.000-200.000 de euro într-o microberărie din Capitală. Planurile celor trei nu se opresc însă aici.

„Planul pentru acest business l-am pus la punct acum circa doi ani, când l-am cunoscut pe Giulio (da Sacco - n.red.). În decembrie 2016 am depus autorizaţiile pentru companie, iar în iunie 2017 am primit ok-ul de funcţionare”, povesteşte belgianul David Raets, CEO şi acţionar al microberăriei Three Happy Brewers. Alături de el mai sunt implicaţi Gulio da Sacco şi Michele Gazzola. Acesta din urmă este doar partener strategic, însă nu este implicat în activitatea de zi cu zi a businessului, el fiind CEO-ul unei companii din Bulgaria.

David Raets este de profesie inginer, însă este şi pasionat de bere, aşa că a început să producă iniţial pentru sine în bucătăria proprie înainte să îşi transforme hobby-ul în business. Acum, cei trei asociaţi produc într-o hală de 200 mp din zona Crângaşi a Capitalei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO