Retail&Agrobusiness

Simion Tintelecan, un antreprenor din Ardeal, s-a întors acasă să facă un business cu produse din carne după reţete italieneşti

Simion Tintelecan, un antreprenor din Ardeal, s-a întors...

Autor: Florentina Niţu

30.11.2018, 18:00 2881

Un antreprenor din Gherla, judeţul Cluj a pornit în urmă cu un an un business cu produse din carne după reţete italieneşti, dar şi reţete tradiţionale. Simion Tintelecan, fondatorul brandului Carmangeria Pasini, a lucrat 17 ani în Italia, dar s-a întors acasă, unde a investit câteva zeci de mii de euro într-o măcelărie.

„Experienţa trăită în Italia şi siguranţa că o să producem diferit de ce este pe piaţă în acest moment m-au făcut să mă întorc. Cei 17 ani petrecuţi în Italia au fost o şcoală foarte importantă. (…) Am venit în România să fac un lucru bun şi să-mi schimb sta­tu­tul. Acolo eram angajat, acum sunt propriul meu stăpân. Ar veni şi alţi oameni înapoi în Româ­nia dacă sunt sus­ţinuţi să facă ceva, iar noi cei din ţară tre­buie să le arătăm că se poate face ceva“, spune Si­mion Tintelecan, fondatorul bran­dului Carman­geria Pasini.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO