Retail&Agrobusiness

Un producător cu fabrici în Bucureşti şi la Vălenii de Munte face cu 670 de oameni haine pentru mărci precum Kenzo sau Calvin Klein

În cele două unităţi de producţie Tanex realizează haine pentru retaileri care se adresează clienţilor cu venituri medii şi peste medie.

În cele două unităţi de producţie Tanex realizează haine pentru retaileri care se adresează clienţilor cu venituri medii şi peste medie.

Autor: Cristina Roşca

08.08.2016, 00:06 2921
Producătorul de textile Tanex care deţine unităţi de producţie în Capitală şi în Vălenii de Munte, judeţul Prahova, a realizat anul trecut haine pentru branduri precum Comptoir des Cotonniers, Kenzo sau Calvin Klein în valoare de aproape 60 mil. lei. Compania cu circa 670 de salariaţi şi-a menţinut relativ constantă cifra de afaceri comparativ cu 2014.
 
Businessul s-a majorat însă cu aproape 50% comparativ cu 2010, cel mai vechi an pentru care există date disponibile. Compania a fost înfiinţată în 1999, an în care a pornit la drum cu 20 de angajaţi. Doi ani mai târziu au fost realizate primele investiţii în propria hală de producţie, ce măsura 4.500 mp, suprafaţă ce include atât zona de fabricare cât şi pe cea de depozitare. Apoi, odată cu câştigarea de noi clienţi compania continuă dezvoltarea cu o nouă hală de producţie şi cu dezvoltarea celei existente. În prezent firma Tanex produce atât la Bucureşti, unde este şi sediul companiei, cât şi la Vălenii de Munte, în judeţul Prahova, la circa 100 de kilometri de Capitală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO