Companii

Reţeaua de imagistică dentară DigiRay, cu acţionar majoritar Black Sea Fund, cumpără clinicile Dental Scan şi îşi extinde prezenţa pe piaţa din Bucureşti. Compania vrea să adauge 15 clinici în 2022

Reţeaua de imagistică dentară DigiRay, cu acţionar...

Autor: Roxana Rosu

15.11.2021, 11:18 1142

Reţeaua de imagistică dentară si maxilo-facială DigiRay, fondată de medicul Cristian Pop la Zalău în 2011 şi preluată anul trecut de fondul de investiţii Black Sea Fund, a cumpărat clinicile Dental Scan din Bucureşti, intrând astfel pe piaţa din Capitală cu alte două unităţi.

Compania are în prezent 14 clinici, la Zalău, Satu-Mare, Baia-Mare, Cluj-Napoca, Târgu-Mureş, Bistrita-Năsăud, Sibiu, Craiova, Constanţa şi Bucureşti, plus un laborator de tehnică dentară în Cluj-Napoca.

Acţionarii au intenţia să deschidă încă şapte clinici până la sfârşitul lunii decembrie, în Botoşani, Suceava, Galaţi, Brăila, Râmnicu-Vâlcea şi Piteşti. Reteaua ar putea încheia anul cu între 21 şi 26 de unităţi, numărul variind în funcţie de momentul finalizarii tranzacţiei cu cele două clinici Dental Scan şi alte două tranzacţii care ar putea fi încheiate tot în 2021 pentru Bucureşti şi Cluj-Napoca.

“Această achiziţie consolidează poziţia DigiRay pe piaţa din Bucureşti, o piaţă extrem de importantă pentru noi în care ne doream de mai multi ani să ajungem. De asemenea, suntem în discuţii cu încă două companii şi sperăm să finalizăm şi aceste tranzacţii cât de curând. Avem obiective mari de creştere până la finalul anului, dar şi pentru 2022, susţinerea Black Sea Fund fiind una esenţială pentru extinderea companiei”, afirmă Cristian Pop, fondator şi CEO al DigiRay.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO