Companii

RTPR Allen & Overy a consiliat băncile implicate în oferta publică a Sphera Franchise Group

RTPR Allen & Overy a consiliat băncile implicate în...

Autor: Roxana Rosu

13.11.2017, 12:51 254

RTPR Allen&Overy a oferit consultanţă Wood & Company Financial Services şi Raiffeisen Bank în calitate de joint bookrunners cu privire la oferta publică derulată de Sphera Franchise Group şi admiterea la tranzacţionare pe Bursa de Valori Bucureşti.

Echipa de avocaţi RTPR Allen & Overy a fost condusă de Loredana Chitu (Boeru) (Counsel), coordonată de Costin Tărăcilă (Managing Partner) şi i-a inclus de asemenea pe Vlad Druţa, Mihnea Radu şi Marina Giurgică.

„Ne face plăcere să lucrăm cu RTPR Allen & Overy, pentru că oferă tipul de expertiză, devotament, orientare spre business şi mix de resurse locale şi internaţionale de care avem nevoie în tranzacţiile de pieţe de capital. Ne dorim mereu avocaţi cu o atitudine constructivă şi focusaţi pe realizarea tranzacţiei, dar care ştiu totodată la ce se aşteaptă investitorii sofisticaţi din IPO-uri.”, a declarat Bogdan Câmpianu, Managing Director al Wood.

RTPR Allen & Overy a oferit anterior consultanţă şi ofertele publice derulate de Electrica şi MedLife.

 „Echipa RTPR A&O este foarte receptivă, de încredere şi dedicată, ceea ce este important pentru succesul unui IPO, oferindu-ne totodată confortul necesar în diversele etape ale tranzacţiei. După ce am lucrat împreună în ultimele trei IPO-uri, şi anume Electrica, Medlife şi Sphera, pot spune că RTPR A&O este fără îndoială una dintre firmele la care vrei să apelezi pentru tranzacţii sofisticate sau care implică un calendar ambiţios.”, a comentat Laurenţiu Ciocîrlan, Head of Investment Banking la Raiffeisen.

Domeniile principale de activitate ale RTPR Allen & Overy cuprind finanţări, fuziuni şi achiziţii, pieţe de capital, insolvenţă şi restructurări, concurenţă, dreptul muncii, dreptul proprietăţii intelectuale, litigii şi arbitraj, consultanţă pentru sectoarele de afaceri, inclusiv energie, telecomunicaţii, finanţare, real estate şi industria farmaceutică.

 „Listarea cu succes a Sphera marchează a doua colaborare excelentă cu Wood şi Raiffeisen în mai puţin de 12 luni. Suntem onoraţi de faptul că serviciile noastre juridice pot contribui la dezvoltarea pieţei de capital din România.”, a spus Loredana Chitu (Boeru).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO