Ryanair vinde bilete de avion spre Italia cu preţuri de la 5 euro

3 feb 2016 Autor: Mădălina Panaete

Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa, are în această perioadă la vânzare bilete din Bucureşti către destinaţiile din Europa la preţuri începând de la 4,99 euro/segment, conform datelor afişate pe site-ul companiei.

Astfel, un bilet dus către Milano sau Bologna costă 4,99 euro, unul către Bruxelles costă de la 7,99 euro, în timp o călătorie către Roma are un preţ de 9,99 euro. Ofertele sunt valabile pentru luna februarie.

Pe de altă parte, pentru luna martie compania aeriană a scos la vânzare bilete către Atena de la 19,99 euro/segment, spre Madrid (de la 24,99 euro), Londra (de la 28,99 euro) şi Dublin (de la 31,99 euro).

Promoţia Ryanair face parte dintr-o campanie mai extinsă, în care sunt include destinaţii şi din alte ţări. De exemplu, compania a pus în vânzare bilete cu plecare de pe unele aeroporturi din Polonia cu un preţ de 0,99 euro/segment. 

În prezent, Ryanair operează zboruri din Bucureşti spre Bologna, Milano, Roma, Madrid, Bruxelles, Londra şi Dublin.

Din noiembrie, compania aeriană va lansa zboruri şi de pe aeroportul din Timişoara către Berlin, Bruxelles, Düssel­dorf, Frank­furt, Londra şi Milano. În plus, Ryanair va opera şi zboruri pe ruta Bucureşti  Timişoara şi retur.

 

 
Cuvinte cheie:
bilete
, vanzare
, costuri
, milano
, timisoara
, cost
, crestere
, destinatii
, perioada
, bruxelles
, bologna
, incepere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide