Companii

S-a hotarat: Bucurestiul ramane fara salon auto in acest an

S-a hotarat: Bucurestiul ramane fara salon auto in acest an
23.09.2009, 00:00 27

Salonul Auto de la Bucuresti (SAB), care urma sa fie organizatla Romaero Baneasa in prima parte a lunii octombrie de catrecompania Premium Expo, nu va mai avea loc in acest an, potrivitorganizatorilor. "Principalele motive care au stat la baza acesteidecizii sunt reticenta afisata de unii importatori, cat sinehotararea acestora privind aderarea la acest eveniment", au spusreprezentantii Premium Expo. Potrivit acestora, Salonul AutoBucuresti va fi organizat anul viitor, dupa care la un interval dedoi ani, in anii in care nu va fi organizat SIAB-ul. La fineleanului trecut Asociatia Producatorilor si Importatorilor deAutomobile (APIA) a luat decizia anularii editiei de anul acesta aSalonului International Auto de la Bucuresti, datorita scaderiiputernice a pietei auto, urmatoarea editie a SIAB fiind programatapentru toamna anului 2011.

Daca in cazul SIAB la eveniment erau prezenti importatoriimarcilor, la SAB urma sa fie prezenti principalii dealeri auto depe piata locala. Potrivit declaratiilor anterioare ale acestora,s-au purtat negocieri pentru participarea la salon, dar discutiilenu s-au concretizat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO