Companii

Sabon isi dubleaza reteaua

04.10.2006, 18:32 163

Compania de cosmetice Sabon Romania, franciza companiei internationale Sabon, isi va dubla pana la sfarsitul anului 2007 numarul de magazine din Romania.
"Decizia de a intra pe piata din Romania a fost luata in urma analizarii atente a acesteia, descoperind astfel o piata in plina dezvoltare si o cerere crescuta pentru cosmeticele naturiste", a declarat Yaron Levy, manager in cadrul Sabon Romania.
Compania va deschide un nou magazin la Ploiesti la inceputul acestei luni, planurile pentru anul viitor vizand deschiderea a inca trei locatii in principalele orase din tara. Compania estimeaza dublarea cifrei de afaceri in acest an la peste 600.000 de euro. In prezent, Sabon detine patru magazine in Bucuresti, Constanta, Brasov si Galati. Sabon a intrat pe piata din Romania in aprilie 2004, odata cu deschiderea primului magazin in incinta Tomis Mall din Constanta. Pana in prezent a investit peste 400.000 de euro in reteaua de magazine, in infrastructura, in studii de piata si in publicitate.
"Alegem locatiile cu grija, in functie de potentialul economic al zonei, in cadrul unor centre mari de cumparaturi, alaturi de alte branduri importante", a adaugat Levy.
Sabon ofera peste 300 de produse pentru ingrijirea tenului, pentru corp, baie si dus, sapunuri naturale, accesorii. Compania are o gama speciala pentru mame si bebelusi si una destinata barbatilor. Piata cosmeticelor este estimata la 200-250 de milioane de euro anual. Principalii competitori ai Sabon pe piata sunt L'Occitane, Lush si Body Shop.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO