Companii

Samsung a adus o nouă divizie în România care va gestiona călătoriile de afaceri din grup pentru Europa

Samsung a adus o nouă divizie în România care va...

Autor: Ioana Nita

12.10.2016, 00:03 825

Samsung Group, gigantul sud-coreean cu afaceri în mai multe domenii, de la in­dustrie petrochimică şi construcţii la asi­gurări de viaţă şi publicitate, a adus o nouă di­vizie de business în România prin inter­mediul căreia se vor gestiona călătoriile de afaceri către toate subsidiarele grupului din Europa.

Noua divizie va fi administrată de com­pania Samsung Hospitality România, care a fost înfiinţată în luna august a acestui an.

 „Samsung Hospitality România este o nouă divizie de business a Samsung Group în România. Noua entitate este fondată de Samsung Group Affiliate – Hotel Shilla. Samsung Hospitality România va avea activităţi în turism şi va oferi servicii de management pentru călătorii de afaceri către toate subsidiarele Samsung din Europa“, potrivit reprezentanţilor Samsung Electronics România, subsidiara locală a businessului de electronice din cadrul grupului sud-coreean. Samsung Hospitality România a fost înfiinţată cu un capital social de aproape 3 milioane de lei, clasându-se astfel în top 40 de companii din România cu cele mai mari infuzii de capital din luna august.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO